Ravas Norocos @ Alexandra Usurelu Concert

Ravas Norocos @ Alexandra Usurelu Concert
Pentru prima data in Romania pot fi achizitionate prajituri cu ravas personalizate. Fortune cookies pot fi utilizate in nenumarate moduri; depinde doar de imaginatia dumneavoastra cum le veti oferi.

Ravasele norocoase pot fi oferite in timpul conferintelor, la expozitii, targuri, in restaurante, cafenele, hoteluri, precum si in cadrul diverselor evenimente.
Primul eveniment la care au fost oferite prajiturile noastre cu ravas a fost Concertul Alexandrei Usurelu. Dupa ce a incantat publicul cantand melodii minunate cu vocea ei calda si sensibila, Alexandra a daruit prajiturile persoanelor ce au ales sa ii fie alaturi si la acest concert. Toti invitatii au primit cu mare bucurie ravasele norocoase si le-au deschis cu mare nerabdare. Se putea citi pe fetele lor incantarea pentru ca primisera ceva deosebit, ceva ce nu mai primisera cu nicio alta ocazie.

 

Daca sunteti in cautarea unei modalitati inedite si originale de a va promova produsele sau serviciile sau de a atrage noi clienti, atunci ravasele norocoase sunt solutia ideala. Noi va oferim posibilitatea de a personaliza propriile dumneavoastra prajituri cu ravas. Va garantam calitatea produselor, prezentarea impecabila si succesul prajiturilor pentru incantarea clientilor dumneavoastra

Share this!

Ravas Norocos @ Alexandra Usurelu Concert Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook