Emotiile nasc cele mai frumoase amintiri

Emotiile nasc cele mai frumoase amintiri

Eveniment ele sunt acele momente cand in viata noastra apare exact persoana de care aveam nevoie, contextul potrivit, lucrul la care visam.

Toate acestea se intampla datorita energiei pe care o investim in dorintele noastre pentru a se materializa. De a se muta din gand, din suflet, din idee in realitate.

RavasNorocos este acea idee care a aparut din dorinta de a ajunge la cei din jur intr-o maniera creativa. Este incarcat cu bucuria, entuziasmul, creativitatea si energia noastra. Iar acest lucru face ca nimic din ceea ce are legatura cu RavasNorocos sa nu fie intamplator.

Mesajele din fursecuri ajung exact in mana si in sufletul cui trebuie. Reactiile sunt cat se poate de diverse – rasete, exclamatii, emotie, distractie. Fiecare se bucura cum stie cel mai bine si cel mai important, trece dincolo de fursec si ajunge la esenta lui care este ideea.

Credem in intamplari incarcate de sens. Iata de ce prajiturile cu ravas sunt prezente la cel mai important eveniment din viata.

Nunta este prima pe lista. E foarte frumos ca mirii zilelor noastre indraznesc mai mult si vor sa le ofere invitatilor o experienta deosebita. Sa traiasca ce nu au mai trait, sa se bucure de lucruri noi. De fapt, acesta este si modalitatea prin care evenimentul le va ramane in memorie. Emotiile sunt cele care dau nastere amintirilor. Este cel mai frumos cadou care poate fi oferit si ne bucuram nespus ca RavasNorocos este parte a acestor intamplari frumoase.

Ravase Norocoase in Marturii Frumoase OFERTA PROMOTIONALA!

Pentru comezi si intrebari nu ezita sa ne contactezi!

Share this!

Emotiile nasc cele mai frumoase amintiri Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook