EVENIMENTE

Prajiturile cu ravas promotionale sunt o modalitate ideala de a prezenta mesajele dumneavoastra catre clienti, pentru ca oricine le iubeste.

O prajitura cu ravas va poate ajuta sa castigati o noua afacere si puteti genera profituri aditionale din campania dumneavoastra de promovare.
"Atunci cand sparg prajitura, toti citesc ravasul din ea si in acest fel toti vor primi mesajul."
Prajiturile cu ravas sunt un mod ideal de a promova vanzarile clientilor. Prajiturile cu ravas vor fi de un real folos in eliminarea barierelor si transmiterea mesajului corporatiei in timpul conferintelor.

Prajiturile noastre cu ravas pot contine toate acelasi mesaj sau o varietate de mesaje.  
Acestea pot fi inmanate personal, trimise prin posta pentru campanii directe prin corespondenta, utilizate pentru a promova prin sampling.

Pot fi oferite ca “prajituri castigatoare” in competitii cu castiguri pe loc. Putem controla cantitatile exacte de prajituri ce contin tipurile respective de mesaje.

Selecteaza evenimentul pentru a afla mai multe detalii >

CONFERINTE

Prajiturile cu ravas sunt precum Christmas Crackers – toata lumea le citeste! ….ceea ce le face metoda ideala pentru a contine un mesaj.Puteti crea mare impact asupra clientilor dumneavoastra daca veti propune prajiturile cu ravas ca pe o cale inedita de a transmite mesajul corporatiei in timpul conferintei.
Exemple de mesaje:
“Atinge-ti targetul si vino cu noi in …!”
“Numarul 2 in acest an…..numarul 1 anul urmator!”

"Stiti doar, este foarte adevarat faptul ca singura limitare este imaginatia dumneavoastra!"

Puteti alege diferite mesaje pentru o cutie de 300 de prajituri cu ravas. Va putem printa logo-ul companiei intr-o singura culoare pe ambalajul prajiturii. Va putem oferi comanda de prajituri cu ravas in doar cateva zile.

EXPOZITII

"Prajiturile cu ravas sunt ideale pentru a starni interes la expozitii."

Luati o prajitura si puneti un ravas inauntrul ei…sau propriul dumneavoastra mesaj.
Cea mai mare problema la expozitii este sa priviti sutele de oameni ce doar trec prin fata standului dumneavoastra. Stand pentru care ati depus foarte mare efort si care a costat o avere si ce primiti? Persoane ce sunt deseori tematoare sa va priveasca in ochi. Majoritatea oamenilor urasc vanzarile, chiar si cand le inmanati mici pliante o parte din ei se retrag ca si cand le-ati fi pus un ciub de albine in mana.
Si atunci de ce sa nu incercati sa uimiti cu standul dumneavoastra? Trimiteti potentialilor clienti o prajitura cu ravas inaintea expozitiei:
“Vom fi la standul 148, hala E si te vom astepta cu bratele deschise”

Puneti personalul dumneavoastra sa se plimbe prin imprejurimi cu prajituri cu ravas pe care sa le ofere oamenilor. Puneti un afis in fata standului cu anuntul: “ravasul tau este aici”.
Sau cu un mare vas cu prajituri cu ravas amplasat pe stand, fiecare continand mesajul:
“Anuntam lansarea noii noastre linii de uleiuri si dressinguri. Vino cu acest mesaj pentru mostra ta gratuita.”

Prajiturile cu ravas sunt potrivite oricarei expozitii pentru a va ajuta va atrageti si sa uimiti potentialii clienti la standul dumneavoastra.
Va putem ajuta sa scrieti si mesajele.

CAMPANII PUBLICITARE

"Prajiturile cu ravas pot fi folosite in acelasi fel ca si promotiile de sampling."

Ne puteti spune de cate aveti nevoie, in ce proportie va doriti sa fie castigatoare si noi le putem face.
De exemplu, un client doreste promovarea degustarii si vanzarea unei noi bauturi in pub-uri. Bugetul este restrans si nu isi poate permite sa ofere mostre gratuite tuturor. Sunt multe feluri in care poate fi promovat.
Pot fi facute pachete cu atatea prajituri cati oameni sunt asteptati. 20% vor contine mesajul:
“felicitari, ati castigat un…in limita stocului disponibil. Va rugam adresati-va la bar”.

Celelalte 80% vor contine mesajul:
“Cu complimentele noastre va rugam incercati… la jumatate de pret, in limita stocului”.

Rezultatul: Cu doar doua sticle ale brandului promovat, 20% din oameni il vor degusta gratuit si ii vor face reclama spunand ca este bun. Majoritatea, cei 80% il vor incerca pentru ca este la jumatate de pret.
Mult mai multi clienti vor degusta bautura decat la un sampling obisnuit.

LANSARE DE PRODUS

"Daca o ai, atunci mandreste-te cu ea! "

Dar daca o ai si cu surle si trambite de asemenea, cum o arati unei lumi dure ce le-a vazut pe toate si daca ar fi vrut ar fi luat?
Ei bine, o modalitate de a-ti prezenta atributele noului tau produs intr-un mod original este sa le pui intr-o prajitura cu ravas.
Scrie-le, daruieste-le, foloseste-le pentru punctul de vanzare al clientului, uimeste-ti cumparatorii cu ele.
…descopera noul rosu aceasta toamna..la …;
nu uita petrecerea de lansare a…a acestui an…

EXPEDIERE DIRECTA

"Daca ai de transmis un simplu mesaj, o prajitura cu ravas e solutia inovativa."
Prajiturile cu ravas sunt ideale pentru a fi expediate direct pentru ca sunt inedite… usoare…. usor de trimis si intotdeauna ies in evidenta – oamenii intotdeauna vor citi mesajul. De asemenea, va putem oferi cutiile de trimis pentru a fi siguri ca prajiturile vor ajunge intregi.
Sunt multe moduri in care se poate face expedierea directa a prajiturilor cu ravas.
Putem trimite prajiturile cu mesajul dumneavoastra direct catre dumneavoastra, de asemenea le putem trimite direct clientilor dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne dati o lista cei ce vor primi prajiturile si noi vom face restul.

Share this!

EVENIMENTESubscribe to our RSS feed._Tweet this!_StumbleUpon_Reddit_Digg This!_Bookmark on Delicious_Share on Facebook